|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
iyi, noktaları, patates, pişirmenin, püf, seçmenin |
![]() |
İyi Patates Seçmenin Ve Pişirmenin Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Patates Seçmenin Ve Pişirmenin Püf NoktalarıPatates çeşitleri Patates pek çok çeşidi olan bir sebzedir ![]() ![]() İçerisindeki nişasta miktarına bağlı olarak bazı patatesler yemekler için bazıları da kızartmalar için uygundur ![]() ![]() ![]() ![]() Patates nasıl hazırlanır? Organik patatesleri pişirirken kabuklarını soymayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı patatesler haşladıktan sonra gri renk alır ![]() ![]() Patates kızartması Çıtır çıtır patates kızartması yapmak için dilimlediğiniz patatesleri 1 saat süreyle soğuk su içerisinde ve buzdolabında bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İyi Patates Seçmenin Ve Pişirmenin Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Patates Seçmenin Ve Pişirmenin Püf Noktalarıfritöz en önemlisi ya |
![]() |
![]() |
|