1-2 Marul yaprağı
3 Çorba kaşığı mayonez
30 gr pişmiş balık eti
100 gr tereyağı
30 gr pişmiş balık etini ince doğrayınız Tereyağını yumuşatınız Balığı ilâve ediniz Ekmek üzerine önce mayonez sürünüz Hazırlanan balıklı tereyağının içine marul yapraklarını ince doğrayınız Hazırlanmış mayonezli ekmekler üzerine sürünüz Marul yapraklarıle garnilenmiş servis tabağına yerleştiriniz
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.