![]() |
Fesleğen Soslu Çıtır Levrek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fesleğen Soslu Çıtır Levrek TarifiFesleğen Soslu Çıtır Levrek Tarifi 400 gr levrek balığı filetosu 1 adet enginar 1 adet büyük boy patates 30 gr keçi peyniri 30 gr siyah zeytin 15 gr çiroz 1 adet domates 2 yemek kaşığı çiğ krema 2 yemek kaşığı tereyağı Sos için: 150 gr fesleğen 1 su bardağı zeytinyağı Enginar küresini hazırlamak için kabukları ayıklanmış enginarı 20 dakika haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Levrek filetosunun deri kısmına çapraz çizikler atın ![]() ![]() Sos için fesleğenleri sıcak suda 30 saniye haşladıktan sonra soğuk suyun içinde bekletin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|