![]() |
Tavuk Dalyan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk DalyanTavuk Dalyan Malzemeler: 2 adet kemikli tavuk göğsü 1 adet soğan 1,5 dilim kepekli ekmek içi 1 adet yumurta sarısı 1 çay kaşığı tuz İçi için: 500 gr ![]() Dereotu Sosu için: 2 su bardağı tavuk suyu 2 tatlı kaşığı köri 1 çay kaşığı yenibahar 1 çay kaşığı tuz 1 çorba kaşığı mısır nişastası Biraz su Garnitür için: 3 adet patates 1 çorba kaşığı bezelye 1 çorba kaşığı mısır 1 çorba kaşığı margarin Yapılışı: Tavuğun göğüs eti kemiklerinden ayrılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|