![]() |
Giren çıkmaz, çıkan Girmez |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Giren çıkmaz, çıkan GirmezYÜZÜĞÜ parmağınıza sokarken bir sorun yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Evirir çevirir, ittirirsiniz, ı-ıh ![]() Kaç defa başıma gelmiştir yüzük denerken ![]() ![]() Parmak bir süre kendine gelemez ![]() * Sonra mesela, çarşaf, havlu, yastık kılıfı, nevresim gibi şeyleri ambalajına geri koymanız icap etti mi hiç? Asla yapamazsınız ![]() İstediğiniz kadar aynı yerinden katlayın; elinizdeki o şey sanki o ambalajın içinde hiç olmamıştır daha önce ![]() * Diyelim, bir zarf geldi bir yerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kerede asla! * Ne bulduysanız tıktığınız çekmeceyi içinde bir şey ararken bir miktar boşaltırsınız hani ![]() ![]() ![]() O miktarı geriye koymak artık mümkün değildir ![]() Son birkaç nesne elinizde kalır ![]() İçeridekileri yerinden oynatır, tekrar denersiniz ![]() ![]() ![]() I-ıh ![]() * Sakın denemeyin! Ben çocukken denedim; en "nadide" anılarımdandır şimdi ![]() Bir şişenin ağzından parmağınızı içeri sokmayın; giriyor, çıkmıyor, söylemiş olayım ![]() * Ama şunu deneyebilirsiniz: İlacın karton kutusundan ilaçları ve prospektüsü çıkartın, sonra tekrar yerine koymaya kalkın ![]() ![]() ![]() Karton kutunun kapağını kapatabiliyorsanız "Yetenek sizsiniz Türkiye!" * En son, çocuk girdiği düdüklü tencereden çıkamadı ![]() Doktorlar bile çıkartamadılar, itfaiye havalı makasla kesti tencereyi ![]() Çocuk kendi marifetiyle girmiş oturmuştu oysa ![]() Belki birtakım fizik kanunlarıyla falan açıklanabilecek bu durumu ben kısaca "Giren çıkmaz, çıkan girmez" şeklinde ifade ediyorum ![]() Ha, hakkını yemiş olmayayım, çıktığı yere girebilen bir tek "cin"i bilirim ![]() ![]() ![]() MIŞ/MUŞ * Yakında hapisten çıkacak olan M ![]() ![]() Hazır "suikast modası" da varken ![]() ![]() ![]() * Ebru Şallı, "Dokundum, baktım, Hande Ataizi taş gibi" demiş ![]() Aman iyi bari, yüreğimize su serpildi! * İngiliz milletvekili, "Keşke Erdoğan gibi başbakanımız olsaydı" demiş ![]() "Davulun sesi" mi desem, "komşunun tavuğu" mu ![]() ![]() ![]() * Nüfus artışı durmuş ![]() Biz de az inatçı değiliz! PAKİZE SUDA |
![]() |
![]() |
|