Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
farz, fıkra

Farz Fıkra

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Farz Fıkra



Farz (fıkra)

Nasreddin Hoca

Nasreddin Hoca'nin evine bir gun uc molla misafirlige gelir Ucu de birbirinden obur seylermis Hoca ne yemek cikarmissa silip supurmusler O kadar ki sahanlarda yemek bitince, bunu da "sunnettir" diye ekmekle iyice siyirirlarmis Bu sirada odaya Hoca'nin oglu girmis Mollalar Hoca'yi memnun etmek icin: -"Aman ne guzel cocukAdi ne bunun?" diye sormuslar Hoca -"Adi Farzdir," demis Mollalar sasirip birbirlerine bakmislar: -"Bu ne bicim isim Hoca Efendi?" demisler "Simdiye kadar boyle bir isim hic duymamistik" Hoca hemen tasi gedigine koymus: -"sunnet diyeyim de onu da mi yiyesiniz?"

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.