Brüksel Lahanalı Omlet Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Brüksel Lahanalı Omlet TarifiBrüksel Lahanalı Omlet Yapılışı Mazemeleri Brüksel Lahanalı Omlet 1 kg Brüksel lahanasıYeteri kadar su 1 adet soğan 4 çorba kaşığı tereyağı 1 çay bardağı çekilmiş fındık 12 adet yumurta 1 su bardağı kaşar peyniri Tuz Karabiber Brüksel lahanalarını temizleyip tuzlu suda beş dakika haşlayın ve soğuk sudan geçirin Doğranmış soğanı ikiçorba kaşığı tereyağında kavurun Üzerine Brüksel lahanalarını ilave edin Tuz ve karabiber serpip soteleyin Yumurtaları, tuz ve fındıkla çırpın Yapışmaz yüzeyli tavada omletleri pişirin, ikiye katlayıp aralarına lahanalı harçtan koyun Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serperek servis yapın
|
|
|
|