Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
köpükleri, reçel, tarifi

ReçEl KöPüKleri Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

ReçEl KöPüKleri Tarifi



Marmelât ve reçeller yapılırken meyvelerin çok taze olmalarına dikkat edilmelidir Taze olmayan meyvelerden yapılan reçeller, çabuk bozulur Taze olmayan meyveler kaynatılırken fazla köpük salar Reçel yaparken meydana gelen bu köpükleri hiç bırakmadan alınız Alınmadığı takdirde reçelleriniz kısa zamanda bozulur

Not: Reçeller kaynatılırken ekseriyetle köpük salar, Taze meyvelerin köpüğü berraktır Bayat meyvelerin köpükleri donuk bir renkte olur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.