Habenisk Tarifi ( Diyarbakır ) |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Habenisk Tarifi ( Diyarbakır )Habenisk Tarifi ( Diyarbakır ) Malzeme 2 bardak mercimek 1 bardak Dan (kaynatılıp dövülmüş buğday) yarım bardak nohut 1 adet soğan Yapılışı: Küçük bir tencere kaynatılan suyun içine mercimek ,dan ve nohutu beraber koyuyoruz20 dakika kaynatıp yağımızı ve tuzumuzu ekleledikten sonra pembeleşene kadar kızartılmış kurusoğanıda ekleyip çorba kıvamına gelene kadar kaynatıp servis ediyoruzBöyle bir lezzeti şimdiye kadar tatmadığınızdan emin olabilirsiniz |
Habenisk Tarifi ( Diyarbakır ) |
10-28-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Habenisk Tarifi ( Diyarbakır )biber salçası kimyon ve kişniş eklerseniz çok daha lezzetli olur |
|