Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bohça, palamion, tarifi

Palamion Bohça Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Palamion Bohça Tarifi



750 gram dilim somon

2 çorba kaşığı Teremyağ

1 adet ince kıyılmış soğan

2 diş sarmısak

50 gram haşlanmış ahtapot

50 gram haşlanmış kalamar

5-6 adet mantar

100 gram iskorpit balığı

1 çorba kaşığı soya sosu

4 dilim mozzarella peyniri

Karabiber

Teremyağını bir tavaya alın ve eritin İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın Somonları ince dilimleyin İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın Daha sonra güvece yerleştirin Üzerlerine mozzarella peyniri koyun Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin Sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.