![]() |
Limonlu Kaygana Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu Kaygana TarifiLimonlu Kaygana Yapılışı Mazemeleri 500 gr ![]() 50 gr ![]() 200 gr ![]() 3 bütün yumurta 1 çimdik tuz Limonlu harcı: 200 gr ![]() 200 gr ![]() 2 limonun hafif rendelenmiş kabuğu 3 limonun suyu 150 gr ![]() Süt, yumurta, un, yağ, tuz ve şekeri bir kapta iyice karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aluminyum olmayan herhangi bir çukur kaba tereyağı, rendelenmiş limon kabuğu ve pudra şekerini koyup bir çırpma teli ile 4-5 dakika çırpıp karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Kaygananın limonlu sosunu daha önce hatta bir iki gün önce hazırlayabilirsi niz ![]() |
![]() |
![]() |
|