![]() |
Mantarlı Balık Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Balık Tarifi450 gr ![]() 250 gr ![]() 1 çorba kaşığı Teremyağ 1 çorba kaşığı ince kesilmiş salam 1 çorba kaşığı rendelenmiş soğan 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz 1 tutam tuz 250 gr ![]() Balıkları suda haşlayın ![]() ![]() ![]() Mantarları temizleyin ve yıkayın ![]() ![]() Salamları bunun içinde kısa süre kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malzemeyi tabaklara porsiyonluk taksim edin ![]() ![]() Fırına koyarak 10 dakika kızartın ![]() ![]() BEŞAMEL SOSUNUN HAZIRLANIŞI: 100 gram yağla 100 gram unu bir tencereye koyarak pembeleşmeden kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|