Platonik Aşklara... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Platonik Aşklara...Biliyorum ![]() Boşuna takip ediyor seni gözlerim Bir bakışına muhtaç olsa da yüreğim farkındayım umutlarımın çıkarsız olduğunun![]() Yok yere seni arıyor yok yere seni buluyorum her şarkıda![]() Yok yere kalem sallıyorum boşyere ağlarken senin için![]() Farkındayım seni özlemenin , seni beklemenin , seni istemenin sonunun olmadığının![]() Yüreğimin gözlerini arayıpta bulamadıklarında onunlasın biliyorum![]() Rahat ol '! Bunu bilmek canımı sandığındanda fazla acıtıyor![]() Kendime lanet , sana isyan ediyorum![]() Birkaç isyankar anın ardından en durgun denizlerin en derin mavisi gözlerin geliyor aklıma Vazgeçiyorum isyanlardan ve lanetlerden![]() Bilsem de bu büyünün bozulacağını tekrar kanıp gözlerine kapılıyorum hayallere Farkında olsamda bu oyunun yeniden başlayacağının , farkında olmasanda benim bu oyunu en başından defalarca kez oynadığımın FARKINDA OLMASAN DA BEN HEP GÖZLERİNİN YANINDAYIM !!! |
|
Platonik Aşklara... |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Platonik Aşklara...sn chilek bu kadar mı güzel anlatılır bu kadar mı tutturulur duygularım bu kadar mı olur ![]() ![]() ![]() yukarıda da söylediğin gibi gözlerinin yanındayım ![]() ![]()
|
|
|
|