![]() |
Aşk Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk MesajlarıSeni Seviyorum! Diyen Dillere Degil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Insanin Insana Verebilecegi En Olumsuz Hediyedir Sevgi ![]() ![]() ![]() Unutma Ki Insan Sevebildigi Kadar Insandir ![]() Insanlarin Umudunu Kirma ![]() ![]() ![]() Dunyada Paylasildikca Buyuyen Tek Sey Sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() Ne Olurdu Bir Yapragin Daha Olsa!bak Sevmiyor Iste Beni Hain Papatya! Ask Gunah Olmayacak Kadar Masum,kole Olmayacak Kadar Ozgur,unutulmayacak Kadar Derin,umulmayacak Kadar Yakin,tek Basina Yasanmayacak Kadar Takimdir ![]() ![]() ![]() Ben Seni Sectim Sen Benim Icin Yalan Dunyadaki Tek Gerceksin ![]() ![]() ![]() Uzakliklar Kucuk Sevgileri Yok Eder Buyukleri Ise Yuceltir Tipki Ruzgarin Mumu Sondurup Atesi Yukselttigi Gibi ![]() ![]() ![]() Dunya Da Hersey Kendine Bir Es Arar,tasin Kalbi Yoktur Ama Onu Da Yosun Sarar ![]() ![]() ![]() Askimiz Kara Bulutlarla Kapliysa Eger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Gun Gunes Dogmayi Ay Batmayi Unutursaa Ben De Seni Unutacagim ![]() ![]() ![]() Ictigim Sigaram Gibiydin Aramizda Tek Bir Fark Vardi Sigarami Ben Bitirdim Benide Sen ![]() ![]() ![]() Senin Olan Herseyi Sensizligi Bile Seni Hatirlattigi Icin Seviyorum ![]() ![]() ![]() Unutma Bal Yapan Her Arinin Kuyrugunda Bir Ignesi Vardir ![]() Deniz Ya Kudurmali Ya Durulmali,hancer Ya Sonuna Kadar Saplanmali Ya Kininda Durmali ![]() ![]() Insanlar Tanidim Yildizlar Gibiydiler,hepsi Gokteydi Ama Ben Seni Gunesim Sectim Ve Bir Gunes Icin Bin Yildizdan Vazgectim ![]() Ask Bir Elma Sekeridir ![]() ![]() Basini Gogsume Yasladigin Zaman Tek Dusmanim Akip Giden Zamandir ![]() Dun Yine Yapayalniz, Dolastim Yollarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatindaki Uzuntuler Kumsaldaki Ayak Izleri Kadar Gecici Mutluluklarsa Mermere Kazinan Yazilar Kadar Kalici Olsun ![]() ![]() ![]() Senin Icin Uzaktan Sevmeyi,bakmadan Gormeyi,dokunmadan,hissetmeyi,duymadan Dinlemeyi,goz Yaslarimla Gulmeyi Ve Kavusmak Icin Sabretmeyi Ogrendim Ama Sensizlige Asla ![]() ![]() ![]() Bir Bakisin Manasi, Hic Bir Lisanda Yoktur, Bir Bakis Bazen Sifa, Bazen Zehirli Bir Oktur, Bir Bakis Bir Asiga Neler Neler Anlatir, Bir Bakis Bir Asigi Senelerce Aglatir ![]() ![]() ![]() Unutma! Nasil Sensizligi Ben Yaratmadimsa Tadacagin Bensizlikte Benim Eserim Olmayacak |
![]() |
![]() |
|