![]() |
Morfin Etkisi Yaratan Sözler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Senin gözlerin damarlarımda volta atarken, kesici aletler haddini bilmeli, ölüm de kim'miş? Güzelliğin ruhumda böylesine yer tutarken, estağfurullah; şiir de neymiş ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Kulaktan kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında ![]() Sen ona 'seni seviyorum' dersin, o başkasına ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Yaşam size verilmiş boş bir filmdir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Yolun açık oLmasın Sevgili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.- 'Ağlanacak halimize gülüyoruz' deyip kızıyorlar ! Oda birşeymi ! 'ölünecek halime yaşıyorum' ben ! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.DiLa **´isimli üyeden Alıntı Yolun açık oLmasın Sevgili ![]() ![]() ![]() Bu iyiymiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Bir yürek; Kaç kere çarpılır, bölünür ya da toplanır bilmem Ama günden güne eksilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Hiç uykum yok bana biraz masal anlatır mısın sevgilim ? Mesela seni seviyorum de , ayakta uyurum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Bana göğüs kafesinden çekilmiş bir röntgenini gönder sevgilim ![]() Nereye başvursam, ikametgah belgesi istiyorlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Şeytanın beline sardığı kuşakla bağlayıp gözlerimi bu korkunç tuzlu yutkunmanın orta yerine bıraktılar beni ![]() ![]() ![]() bıraktın beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Sana bu satırı bir hastanenin morgundan yazıyorum ![]() ![]() ![]() ‘La vie in rose’ çalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Morfin Etkisi Yaratan Sözler.Ne zaman beyaz tüylü bir tavşan çıkartmak için elimi şapkaya daldırsam, çürümüş yalnızlıklar geliyor elime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|