![]() |
Su Gibi Bir Kadındı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Su Gibi Bir KadındıYüreğimin hecelerini susturmaya çalıştım gece boyunca, ancak hükmedebildim ![]() Kendimle başbaşa kalmaya çalıştıkça, yüzüme vurdu yüzsüzlüğünü hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye olduğunu bilmediğim yollara girmekten korkarak, çaresizliğime yenisini ekledi yeni bir yol!Hayat(mış)! hadi ya! Acıya alışmış bir bedenin yüzüne mi vurmak gerek sancılarını tüm kök hücreleriyle! Bu yolun ortasında yer almalı ve işime gelmediğinde geri dönmeliyim belki de ![]() ![]() ![]() Yorgunlukların, düne benzemesini istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine mi? Kendimi ne kadar arasam, o kadar uzağıma düşü(rülü)yor suretim ![]() ![]() ![]() Sonsuz kelimeler biriktirmeye çalışıyordum ve son kelimelerini duyduğumu hissettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlatmamalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazacağım son hecelerin anlamı ağır olmalı ![]() ![]() ![]() Kan ![]() ![]() ![]() Can ![]() ![]() ![]() Çare(sizlik) ![]() ![]() ![]() Hesap ![]() ![]() ![]() Ömür ![]() ![]() ![]() zaman ![]() ![]() ![]() Zamandan bahsedebiliyorsam hala, demek ki yarın güneş doğacaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve sadece susmalıydım ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Su Gibi Bir Kadındı |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Su Gibi Bir Kadındıharika bir paylaşım yüreğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |