Sevmek Yasaktı Bu Topraklarda |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevmek Yasaktı Bu Topraklarda'' Sevmek yasaktı bu topraklarda ![]() ![]() ![]() Herkes yüklenen yükünü,sevdasını satıyordu çarşıda pazarda![]() ![]() ![]() Öyle ya satılık olmayan ne vardı değil mi?Bense sadece bir ses bekledim![]() ![]() Gelmedi![]() ![]() ![]() Taş toplamaya devam ediyorum![]() ![]() ![]() ''SÖYLE BANA KİMSİN SEN??? ![]() ![]() ![]() ![]() Beni böyle delirten,delire delire sevdiğim ![]() ![]() Kimsin![]() ![]() Nesin![]() ![]() ![]() Hangi çilingirci verdi sana yüreğimin anahtarlarını da gidin içeriye![]() ![]() Çay bardağındaki dudak payı kadar ayrı kalmak istemediğim![]() ![]() ![]() Nedir seni bu denli özel kılan![]() ![]() ![]() Her söndürmeye çalıştığımda yeniden alevlendiriyorsun yüreğimi![]() ![]() Yürek kundakçısı mısın yoksa sen?![]() ![]() ![]() ![]() Neden söküp atamıyorum içimden seni ![]() ![]() arsız bir kök gibisin![]() ![]() Ya da bölmeye çalıştıkça çoğalan bir hücre![]() ![]() ![]() ![]() Neden her yön sana çıkıyor ![]() ![]() soluksuzlaşan yüreğimde neden nefesimi tutup sadece gözlerini dinliyorum![]() ![]() ![]() Hangi yana dönsem senden başka ne bir ses ne bir seda![]() ![]() ![]() Mahpuslaşıyorum![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum![]() ![]() Lal olup bütün dilleri unutmak istediğim inan sayfalarca seni özlemenin kitabını yazabilirim![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerim açılmadan sana uyanıyorum ![]() ![]() ![]() Boşa sarılan kollarımın huysuzluğu dinmeden,kirpiklerim ıslanıyor![]() ![]() ![]() uçurtmasını kaybeden çocuklar gibi![]() ![]() ![]() ![]() Beni böyle delirten ![]() ![]() Delire delire sevdiğim![]() ![]() Kimsin sen![]() ![]() Nesin bilmiyorum![]() ![]() ![]() bildiğim tek bir şey var![]() ![]() Diğer yarım sende![]() ![]() ![]() Sakın geri verme!![]() ![]() ve![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZEHİR OLSAN DA KAL! ![]() ![]() ![]() ![]() GİTME!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALINTI |
|
|
|