![]() |
Cübbeli Ahmet Hoca Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cübbeli Ahmet Hoca SözleriCübbeli Ahmet Hocanın Sözleri Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul’u fetih ediyor ![]() ![]() ![]() Aşure de yemeseniz, Hicri Yılbaşı’ndan haberiniz olamayacak ![]() Adam çıkmış kadına; Bir Tanrı’ya taptım, bir sana taptım biyor ![]() ![]() ![]() Adama soruyorum; Neden namaz kılmıyorsun? Diyor ki; şimdilik düşünmüyorum hocaefendi ![]() ![]() ![]() Beni sevmiyor, sevmesin beni sevmek iman şartı mı ki? Sevmeyince gevurmu olacak Size sorsak Rasulallah’ı ne kadar çok seviyorsunuz? Hepiniz canımızdan çok seviyorum dersiniz ![]() ![]() ![]() Müslüman okeye dördüncü arayacağına, namaza ikinci arayıp cemaat olsaydı, bugün hiçbirimiz bu halde olmazdık ![]() Adam diyor; Kızgınlığım geçmedi, illa bu karıyı keseceğim ![]() Dayanamıyorum illa Gıybet Yapacam Diyorsan Ananı Babanı Gıybet et de Bari Sevaplar Yabancıya Gitmesin ![]() Hindistandan adam geliyor, yogo yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar sevap o kadar huri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cübbeli Ahmet Hoca SözleriCübbeli Ahmet Hoca, Hoca mı? Desem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cübbeli Ahmet Hoca SözleriNe kadar sevap o kadar huri ![]() ![]() ![]() ))))) emegine RUZG4R güzel bir paylasim sabah sabah hic gülecgim yoktu hey allahim ya simdi ona sorarsan etrafta melek kalmayip toplamistir yanina kimseye birakmamistir hey allahim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cübbeli Ahmet Hoca Sözleri![]() ![]() ![]() ![]() bu arada en sevdigim biride kurtulmus oldu dilimden ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cübbeli Ahmet Hoca SözleriHocalığını falan tartışmam ama sözlerini seviyorum bu adamın |
![]() |
![]() |
|