Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, cübbeli, hoca, sözleri

Cübbeli Ahmet Hoca Sözleri

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cübbeli Ahmet Hocanın Sözleri

Fatih Sultan Mehmet 21 yaşında İstanbul’u fetih ediyor Çağ açıp, çap kapatıyor Bizimkiler 21 yaşında evin yolunu bulamıyor

Aşure de yemeseniz, Hicri Yılbaşı’ndan haberiniz olamayacak

Adam çıkmış kadına; Bir Tanrı’ya taptım, bir sana taptım biyor Ağzından çıkanı kulağı duymuyor! Bu sözler adamı dinden çıkarır

Adama soruyorum; Neden namaz kılmıyorsun? Diyor ki; şimdilik düşünmüyorum hocaefendi Mübarek sanki evlenme teklif etik

Beni sevmiyor, sevmesin beni sevmek iman şartı mı ki? Sevmeyince gevurmu olacak

Size sorsak Rasulallah’ı ne kadar çok seviyorsunuz? Hepiniz canımızdan çok seviyorum dersiniz Ondan sonrada her naneyi yersiniz

Müslüman okeye dördüncü arayacağına, namaza ikinci arayıp cemaat olsaydı, bugün hiçbirimiz bu halde olmazdık

Adam diyor; Kızgınlığım geçmedi, illa bu karıyı keseceğim Ne kesiyorsun? Sen ya! Pırasa mı bu?

Dayanamıyorum illa Gıybet Yapacam Diyorsan Ananı Babanı Gıybet et de Bari Sevaplar Yabancıya Gitmesin

Hindistandan adam geliyor, yogo yapıyor Biz Efendi Hazretlerini düşünüp feyiz alıyoruz, "Sen ne düşünüyorsun? Hindistandaki ineklerimi

Ne kadar sevap o kadar huri beleşe iş yoook

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Cübbeli Ahmet Hoca, Hoca mı? Desem Dinden Çıkar mıyım?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ne kadar sevap o kadar huri beleşe iş yoook

))))) emegine RUZG4R güzel bir paylasim sabah sabah hic gülecgim yoktu hey allahim ya simdi ona sorarsan etrafta melek kalmayip toplamistir yanina kimseye birakmamistir hey allahim)))))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ah cüppeli hoca ah sen hallere düsecek cüppeli ahmetmiydin )) kök vermis budak vermis ) simdi kurutular )))))))))
bu arada en sevdigim biride kurtulmus oldu dilimden ))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-28-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Hocalığını falan tartışmam ama sözlerini seviyorum bu adamın
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com