![]() |
3 Şey Ama Ne?? |
![]() |
![]() |
#1 |
SinsiBekçi
|
![]() 3 Şey Ama Ne??Arkadaşlar oyunu ben başlatıorum ![]() Ben altımdakine cevabı 3 ayrı şey olan bi soru sorcam ![]() Örneğin: Seni anlatan 3 kelime ne? Cevap: sevimli , sakin , kötümser ![]() Cevapladıktan sora da altınızdakine buna benzer bi soru sorcaksınız ![]() eveeeet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altımdaki hayatta en çok sevdiği 3 şeyi saysın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
SinsiBekçi
|
![]() çocuk sahibi olmak :) ,, ii bir dost edinmek ,, araba sürmek arabanda olmasını istediğin 3 donanım ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hasanovic61
|
![]() düldüle bi bülbül ( pioneer ), çelik jant, deri koltuklar ![]() hayattan beklediğin 3 şey? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kara_gozlu
|
![]() sevilim,su ve yemek ölüm döşeğinde olsan son kez görmek isteyeceğin 3 insan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aisha
|
![]() babam,habibe ablam(öz ablam değil ama daha da yakın),yiğitalp(yiğenim) hayatının sonuna kadar yanında olmasını istediğin 3 kişi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kara_gozlu
|
![]() tabiki ailem, eşim ve burçin(dostum) birlikte olduğun insanda olmasını istediğin 3 özellik |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
karizma_20
|
![]() beni tasıması,akıllı olması ve güzel olması sorum da su? forumsinsi deki üyelerden beklentiniz olan 3 sey? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
kara_gozlu
|
![]() böcekler,böcekler ve böcekler :)) elinde sihirli bi değnek olsa yapacağın 3 şey |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nehir
|
![]() dünyada barışı sağlardım,K ![]() ![]() en nefret ettiğin 3 ünlü? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
kara_gozlu
|
![]() murat kekilli-beşinci mevsim neslihan-hiç sevmedim hakan peker-kaldı bende en çok sevdiğin 3 meyve |
![]() |
![]() |
|