![]() |
Yüreklerde Bir Yanık Gül Kokusu.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreklerde Bir Yanık Gül Kokusu..![]() Gül yüreklerden yanık kokusuyla dostluğa açılan kapıdan içeri sızan rüzgar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Gül-i Ranadan kokusunu almış serin rüzgar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldinde buraları gü'l kokularıyla donattın ![]() ![]() ![]() ![]() Kokunla donanmış rüzgar ağlamakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gül yüreklere bir damla kan sızıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Seni arıyor uğruna feda edilecek Kalpler ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmeyen gözlere karşı siper edilecek gözler seni ariyor ![]() ![]() ![]() Adım adım attığın sokakları, kaldırımları geçiyoruz ![]() ![]() ![]() Her yer toz duman ![]() ![]() ![]() ![]() Seni seviyoruz diyen dudaklarımızın ardında hep bir salat saklı Ümmetiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dostluğu bulduğumuz sende kapılarımızı sonuna kadar açtık ![]() ![]() ![]() Gü'l verdik gül yürek taşıyan, 14 asır öncesi kardeş bellediğin ardeşlerimize ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoş buyurduk, güzelliği paylaşmaya geldik güzel olandan öte ![]() ![]() ![]() ![]() Senin ahlakınla ahlaklanmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Birazcıkda olsa birazcık da olsa sana benzemeye geldik Habibim ![]() ![]() ![]() Dostluk kapısında heryeri Gü'l kokusuyla bezemeye Gözlerimizi doğruya çevirmeye, senin yolundan gitmeye geldik ![]() ![]() ![]() Bir amaç, bir gaye düşündük hep ![]() ![]() ![]() ![]() Titreyen Kalp, Kan damlatan Yürek, Seven Gönül ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevdigimiz için Rasulüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda yürürken ayaklarımıza batan dikenleri gönlümüzün en iç dilekleriyle kabul ettik ![]() ![]() ![]() ALLAH yolunda, ALLAH yolunda bizimde ayağımıza bir taş değdi diye sevindik ![]() ![]() ![]() Seni anmayı istedik, seni görmeyi, seni gül kokunu heryerlere salmayı ![]() ![]() ![]() Duyulmadık diyarlara uzattık dost elimizi ![]() ![]() ![]() ![]() Yiğit üstü yiğitliğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cömert üstü cömertliğini ![]() ![]() ![]() Dostluk üstü dostluğunu Aşkını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH korkunu ![]() ![]() ![]() titreyişini ![]() ![]() ![]() ![]() Şefkatini ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlere olan düşkünlüğünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizlere olan özlemin kadar bizimde seni özleyişimizi ![]() ![]() ![]() ![]() Adın anılınca gözlerden dökülen mercanları silmeyipde orda kalmasını ![]() ![]() ALLAH deyince sararan yüzleri, titreyen kalpleri ![]() ![]() ![]() ![]() Bir elimizdende sen tut istedik YA RASULALLAH Başımızı bir annenin çocuğuna şefkati gibi okşa istedik ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görmeye dayanacak gözlerimiz yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimizde bir haya senden kalan bir haya bu ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreklerimizde bir yanık gü'l kokusu senden kalan Gü'l bu ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimizde bir kamaşma, ALLAH azze ve cellenin cemalini görmeden olan bir kamaşma bu ![]() ![]() ![]() Ve bir Sızı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni arıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin kokunun estigi rüzgarla Hep sana salat hep sana selam ediyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Gü'l yürekli kardeşlerimle ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel islamıin güzel insanlarıyla ![]() ![]() ![]() ![]() Adım adım ilerlerken burnumuza ulaşan kokunun hiç dinmemesini istiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() neden biliyormusun habibim ![]() ![]() ![]() ![]() neden biliyormusun can rasulum ![]() ![]() ![]() ![]() neden biliyormusun sultanlar sultanı can Ahmedim ![]() ![]() ![]() ![]() Gül Muhammedim ![]() ![]() ![]() Canımın cananı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin adını duyunca yüreğimizde duyunca yüreğimizde hep birşeyler kopuyor sanki ![]() ![]() Birşeyimiz eksikde onunla buluşmayı Bekleyen mecnun gibi ![]() ![]() ![]() ![]() Dağlardan önce yüreklerimizi kazmayla delip geçen ferhatız sanki ![]() ![]() ![]() ![]() çünkü can Ahmedim seni seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() seni en samimi en pak ve en güzel yüreklerimizle seviyoruz ![]() ![]() ![]() göz yaşlarımızın en temiziyle seviyoruz Kalbimizin en masum en dolu en gül kokusuyla seviyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Seviyoruz YA RASÜLALLAH ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|