Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
allah

&Quot;Allah&Quot;

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Allah&Quot;

Uzatılan para üstünü eliyle çekip cebine koyduGörevli,hem işini çabuk halletmiş,hem de geç kalmasını önlemiştiBir teşekkür gerekiyordu,adı teşekkür olmayan,içten “Bu yaptığın benim için değerliydi” manasının bile üstüne çıkacak bir teşekkürGülümsedi gözleriyle birlikte ve aklına gelen en güzel teşekkürü etti
“Allah Razı Olsun”Cümle ağzından dökülür dökülmez,zaman durdu,dondu her şeyPür dikkat o kelimenin büyüklüğüne kilitlendi an
“Allah” Yaratanın güzel adıMekandaki ruhlar titrediler,yer ve gök titredi,cesetler hala bihaber
“Allah” Bir güzel koku yayıldı dudaktan dökülmesiyleBir cennet kokusu dağıldı mekanaBir naif serinlik okşadı herkesin kalbini
“Allah” Dalga dalga yayıldı bu güzel isim,ta ki diğer dalgalarla birleşinceye kadarBir sonsuz deryanın parçası oluncaya kadar
“Allah” … Güzelliğine layık olmayan her zerreyi uzaklaştırdı,sildi oradan bir çırpıdaGüvenle doldu mekan
“Allah” … Duyulmamış mücevherlerle yazıldı bu lafız semaya,güneşten daha parlak bir ışıkla ışıldadı yüzlere
“Allah” … Herkes her şeyi duyar da,isim sahibi kayıtsız mı kalır?Bir kul ismini anar da o bilmez mi?Bir kul duasında adını söyler de o duymaz mı?

Hazinesi sınırsız,merhameti sınırsız yaratıcıdan istedi”Allah razı olsun” “Ben senin davranışından öyle memnunum ki; teşekküre kelimem yokYaratanım görüyor,benim ne kadar sevindiğimi benden iyi biliyorSenin armağanını o versinBen razı oldum,O da razı olsun

Mananın derinliklerinde yatanlara kayıtsız mı kalır O?Güzel ismi bir dilden,bir kalpten dua olur dökülür de,merhamet etmez mi?Şefkat duymaz mı?
“Allah” Sadece isim değil çokça söylediğimizKalbimiz ve dilimiz bir olduğunda ,dünya alemi durduracak bir lafızGücünden sual olunmayacak kadar büyük bir lafız…
“Allah” Bu güzellikleri yaşamak için bile tekrarlanabilecek isim

O’nun adını anmak,böyle bir şey benim dünyamdaBöylesine büyük mucizevi,muhteşem ve huzurlu bir şeyO’nun adını anmak böylesine farklı

O, büyük hükümdarlığın ve gücün karşısında samimiyetle eğildiğimizde buluyoruz huzuru,o zaman dünyamız şenleniyor
O, samimiyetimizi biliyor,hatta bizden iyi biliyor
O, hakkımızda asla yanlış karar vermeyecek tek yetkili
O, isteyene sınırsız ikram kapılarını açan en merhametli
O, bildiği halde hatalarımızı yüzümüze vurmayan
O, her zaman affedici olan Tek Hükümdar
O,sevilmeyi ve saygı duyulmayı herkesten çok hak eden, ismi en çok anılması gereken Yaratıcı
O,her şeyin sahibi

Her söyleyişte bir altın tozu konuyor yüreğimeSoluğum rahatlıyor,dünyam başkalaşıyor

“Allah”Her şey bu isimle başlıyor…

“Allah”Her şey bu isimle bitiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com