![]() |
Üzülme... Yıkılma... Ağlama... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üzülme... Yıkılma... Ağlama...Üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O'ndan iste ![]() ![]() ![]() Umudunun tükendiğinde, Çaresizlik içinde kıvrandığında, Herkes seni terk ettiğinde, Hayatın çıkmaza girdiğinde, Sana yardım edecek birini, Seni dinleyecek bir dost aradığında, Etrafına baktığında, Kimselerin olmadığını farkedeceksin belki ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() Üzülme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana yardım edecek bir dostun var ![]() ![]() ![]() Seni senden daha iyi bilen, Senin çektiklerini gören, Sana senden daha yakın olan ![]() ![]() ![]() Kim dediğini duyar gibiyim ![]() ![]() ![]() İşte bu seni yaradan Rabbin ![]() ![]() ![]() O'nu sev ![]() ![]() ![]() O'na sarıl ![]() ![]() ![]() Bil, öğren, yaşa O'nun sevgisini ![]() ![]() ![]() Sen Rabbine bir adım yaklaştığında, Rabbin sana on adım yaklaşır ![]() ![]() ![]() O seni asla yarı yolda bırakmaz, O senin daima kalbinde olarak, Senin ona ibadet etmeni, Dua etmeni, istemeni bekler ![]() ![]() ![]() Çünkü O, Kendisine yapılan ibadeti, Kendisine yönelen duayı, Hiçbir eli ve gözyaşını geri çevirmez ![]() ![]() ![]() Bekler ki kulum bana dua etsin, İstesin benden ![]() ![]() ![]() Haydi o zaman, Aç ellerini ve Rabbin ALLAH'a dua et ki, O da sana yardım etsin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|