![]() |
O Herkesin Peygamberi (S.A.V) .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() O Herkesin Peygamberi (S.A.V) ..zambağında laleninde güllerinde nergizinde kainatında zerreninde O herkesin peygamberi Günahkarsan düşme ye'se Kalkanında düşeninde Günahlarla öleninde O herkesin peygamberi İsmi Ahmed Alemlere rahmet Bir damla gözyaşı Birazcık zahmet Günahından pişmanlık Yeterli gayret Benimde mi deme Evet evet seninde O herkesin peygamberi Dilin şeklin şemailin yoktur önemi Ha beyaz ha siyah teninin rengi La ilahe illallah demen yeterli Çekinme ümitle uzat elini Efendi de köle de onun ümmeti O herkesin peygamberi Mübarek yüzüne atılan taşlar Rahmetli gözlerden rahmetli yaşlar Helak etme yarab içlerinden belki ümmetim çıkar Öyle bir peygamber ne güzel bir yar Taifinde taşlarin da Medinenin mekkeninde Hamzanın da Vahşinin de O herkesin peygamberi Hepimizin sayısız günahı vardır Şüphesiz insan beşer şaşardır Rabbimizin rahmeti nede büyüktür Benim şefaatim ümmetimin büyük günahkarlarınadır Böyle seslenen bir nebi vardır Çalacak başka bir kapı mı vardır Yakının da uzağında Bilalin de Ömerin de Uzaklardan Necaşininde O herkesin peygamberi Makamı sundular şanı şöhreti Bunlar davamdan döndürmez dedi Bir elime güneşi bir elime hilali versenizde bende yoktur değeri Güneşinde hilalinde zengininde fakirinde O herkesin peygamberi Elinde taşlar dile gelir hakkı söyler Her katta her peygamber O'na selam eyler Cebrailin giremediği bir yer var Rabbine pek yakın Rabbine orada Ümmeti ümmeti der Yedi kat yerin de yedi kat göğün de Azrailin de Cebrailin de O herkesin peygamberi Gel Allah aşkına gel Mevlana gel diyorsa Bir bildiği var Onun da sığındığı bir sevgilisi var Ümmeti ümmeti diyen bir nebi var Yusufunda Yunusunda Kuyunun da balığın da O herkesin peygamberi Alinti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|