1 kg kuzu kuşbaşı 6 adet domates 6 adet yeşil biber 30 diş sarmısak 1 yemek kaşığı margarin 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kırmızı biber Tuz Tencereye margarin ve kuşbaşı etleri atın suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin Halka şeklinde doğranmış yeşil biberleri ilave edip kavurun İçine küp şeklinde doğranmış domatesleri, sarmısakları, kırmızı biber, kekik ve tuz atıp karıştırın 20 dakika pişirip servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.