![]() |
Balik Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balik Buğulama TarifiBALIK BUĞULAMA Malzeme: 1 kilo balık (Hamsi, sardalya, tekir, uskumru), 1 çay bardağı sıvıyağ, 1 adet limon, 1 çay bardağı su, yarım demet maydanoz, tuz, Tarif: Temizlenip tuzlanan balıklar dibi düz bir tencereye dizilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Balik Buğulama Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balik Buğulama Tarifi1 beyaz etli balık 1,5 bardak domates suyu 1 bardak su 2 defne yaprağı 2 diş sarımsak 1 soğan 3 çorba kaşığı sıvıyağ 1 çay kaşığı kırmızıbiber 1 kaşık soya sosu 1 dilim limon Mevsimlik beyaz etli balığı fileto biçiminde temizleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|