Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğerli, tarifi, tavuk, terin

Tavuk Ciğerli Terin Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Ciğerli Terin Tarifi



750 GR TAVUK (HİNDİ, KAZ VS) CİĞERİ

500 GR SOSİS İÇİ (DERİSİNİ SOYUN, İÇİNİ KULLANIN)

4 ARPACIK SOĞANI

2 DİŞ SARMISAK

1 DEMET MAYDONOZ

BİRKAÇ YAPRAK TARHUN OTU

3 YUMURTA

TUZ

KARABİBER

Ciğerleri bıçakla kıyın ve bunu sosis içi ile karıştırın Sarmısağı ve arpacık soğanlarını, maydonozu ve tarhun otu yapraklarını ince ince kıyın

Bunların hepsini ciğerli harca karıştırın ve tuz, biber ekleyin Omlet gibi çırpılmış yumurtaları ve 1 çay bardağı suyu da karışımınıza katın Hepsini iyice birbirine karıştırın, homojen bir harç elde edin

Güveç gibi seramik bir diktörtgen kaba karışımı boşaltın Kabın ağzını kapatın ve 220 derece ısıtılmış fırında 2 saat pişirin

İyice soğuduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.