Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğerli, kurufasulye, tarifi

Ciğerli Kurufasulye Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ciğerli Kurufasulye Tarifi



Ciğerli Kurufasulye Tarifi

MALZEMELER:
Yarım kg kuru fasulye
250 gram dana ciğeri
2 adet domates veya 2 kaşık salça
1 çorba kaşığı dolusu margarin
1 adet büyük boy soğan
Yeteri kadar tuz, kırmızı pul biber
2 adet yeşil biber

HAZIRLANIŞI:
Akşamdan fasulyeyi temizleyip iyice yıkayın Sonra tencereye yeterince su doldurup ıslatın Sabaha kadar bu tencerede bekletip yumuşamasını sağlayın Soğanı ufak ufak doğrayın Tencereye yağı koyup pembeleştirin Doğranmış domatesi veya salçayı ilave edip biraz daha kavurun Sonra fasulyeyi suyuyla beraber bu karışıma ilave edin Tuzunu ve biberini ilave edip pişirin Ciğerleri büyük parçalara bölün ve tavanın içinde bir miktar yağla fazla kurutmadan kavurun Fasulyelerin üzerine ekleyin 1-2 taşım daha kaynatıp tencerenin altını kapatın Biraz dinlendirdikten sonra sıcak olarak servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.