Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, tarifi

Haşlama Et Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Et Tarifi



HaşLama Et Tarifi

1 kg dana eti (kemikli)
5 adet orta boy patates
1 adet kuru soğan
1 litre su
1 tatlı kaşığı tuz

Düdüklü tencereye et, üzerine soyulmuş ikiye kesilmiş patatesler, soyulmuş bütün kuru soğan, tuz ve soğuk su konur Kapağı geçirilir Hızlı ateşe yerleştirilir Düdüklünün pimi çıkınca ateş kısılır, 35 dakika pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Haşlama Et Tarifi

Eski 10-28-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Et Tarifi



canım karnımı acıktırıyosun amaaa
Alıntı Yaparak Cevapla

Haşlama Et Tarifi

Eski 10-28-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Haşlama Et Tarifi



bu kadar basit deyil bence
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.