Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, tarifi, tatil

Tatil Kebabı Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tatil Kebabı Tarifi



Yarım kg kuzu kuşbaşı

1 adet soğan

1 çorba kaşığı salça

3 çorba kaşığı sıvıyağ

1 tatlı kaşığı tuz

1 su bardağı su

4 adet kebapçı pidesi

Teflon tava ateşe konur, ısınınca et atılır, rengi değişmeye başlayınca kıyılmış soğan ve yağ konur Suyunu bırakınca salça eklenir, sıcak su katılır, tuz serpilir, kapak kapalı olarak yarım saat pişirilir Bu arada pideler kare şeklinde doğranır, servis tabağına yerleştirilir Hazırlanan kebap suyuyla birlikte pidelerin üzerine dökülür

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.