![]() |
Dana Ciğeri Bohçada Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana Ciğeri Bohçada Tarifi4 DİLİM DANA CİĞERİ (HERBİRİ 120 GR CİVARINDA) 200 GRAM MANTAR 4 ARPACIK SOĞANI YARIM DEMET MAYDANOZ 1 ÇORBA KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI TUZ KARABİBER Mantarları yıkayın ve uzunlamasına ince dilimler halinde kesin ![]() ![]() ![]() Ciğer dilimlerini her tarafı 2 dakika olmak üzere zeytinyağında kızartın ![]() ![]() Ciğerleri dört ayrı aliminyum folyoya koyun ![]() ![]() Bu bohçaları 180 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|