Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biberli, kremalı, tarifi, tavuk

Kremalı Biberli Tavuk Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Biberli Tavuk Tarifi



KremaLı BiberLi Tavuk Tarifi

1 adet tavuk
2 adet dolma biberi
2 adet kırmızı biber
1 su bardağı krema
1 tatlı kaşığı köri
1 çay bardağı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz

Tavuklar küçük parçalara ayrılır Tavaya yağ konur, köri ve hemen ardından ısınınca tavuk etleri atılır ve iki yüzü renk alacak kadar kızartılır, tavadan alınır Aynı yağa kibrit çöpü şeklinde doğranmış biberler atılır ve solana kadar kavrulur Üzerine 1 su bardağı sıcak su ve tuz eklenir Daha sonra biberli karışım kızartılan tavukların üzerine dökülür ve kapaklı olarak, orta ateşte yarım saat pişirilir Daha sonra krema eklenir, 5 dakika daha pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.