![]() |
Bonfile Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonfile Sarma Tarifibonfile sarma tarifi 2 parça bonfile 15 adet mantar 5 diş sarımsak 1 baş küçük soğan 3 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz, karabiber Rende kaşar ince kıyılmış soğan ve sarımsak yağda pembeleştirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bonfile Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonfile Sarma Tarifi1 kg ![]() 1 adet kabak 2 adet domates 2 adet havuç 1 adet soğan 4 adet taze fasulye 4 adet sivri biber 1 çorba kaşığı salça 1 tutam maydanoz 4 çorba kaşığı sıvı yağ 4 diş sarımsak 2 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı karabiber 1 tath kaşığı un 1 çorba kaşığı nar ekşisi Tavaya 2 çorba kaşığı sıvıyağ koyun ve kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|