![]() |
Zeytinyağında Sebzeli Levrek Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağında Sebzeli Levrek TarifiZeytinyağında Sebzeli Levrek Tarifi Malzemeler : 1 adet levrek 1 adet patates 2 adet domates 1 çorba kaşığı sirke 1 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz 1 çay kaşığı biberiye 1 çay kaşığı kekik Saf zeytinyağı (kızartmak için) Tuz Hazırlanışı : Levreğin baş ve kuruğunu kesin ![]() ![]() ![]() Balığın karın boşluğuna maydanoz, biberiye ve kekik serpin ![]() Sonra saf zeytinyağında arkalı önlü kızartın ![]() ![]() ![]() Patatesi haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() 200 dereceye ayarlanmış fırında domatesler yumuşayana kadar pişirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|