![]() |
Fırında Kuzu Etli Tencere Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırında Kuzu Etli Tencere Kebabı TarifiFırında Kuzu Etli Tencere Kebabı ![]() Malzemeler 1,5 kilo fırın için hazırlanmış parça kuzu kol 3 adet patlıcan 2 adet çarliston biber 200-300 gr kadar mantar 3 adet domates Tuz, karabiber, kekik Yapılışı Patlıcanları alacalı soyup kuşbaşı doğrayın ve tuzlu suda acısının çıkması için bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kabınızı zeytinyağ ile yağlayıp patlıcanları en alta koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|