Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ciğeri, somon, tarifi, tavuk, şişte

Şişte Somon Ve Tavuk Ciğeri Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şişte Somon Ve Tavuk Ciğeri Tarifi



18 KÜP ŞEKLİNDE KESİLMİŞ SOMON BALIĞI

12 PARÇA TAVUK VEYA BAŞKA KÜMES HAYVANLARI CİĞERİ

2 KIYILMIŞ ARPACIK SOĞANI

1 SU BARDAĞI (SİLME) KREMA

1/2 SU BARDAĞI ELMA SİRKESİ

ZEYTİNYAĞI

TUZ

KARABİBER

Ciğerleri zeytinyağında 4-5 dakika çevirerek öldürün 6 tane şişe sırasıyla 3'er balık, 2'şer ciğer parçası geçirin Bu şişleri birbirine bitiştirmeden bir fırın tepsisine yayın ve üzerlerine tuz, karabiber serpin

Bir küçük tencerede kıyılmış soğanlarla sirkeyi kaynatarak sıvıyı buharlaştırın ve sonra kremayı da ekleyip 5 dakika daha kaynatın

Bu sosu, şişlerinizin üzerine dökün ve 150 derece ısıtılmış fırında 10 dakika pişirdikten sonra balıkları bir başka tabağa alarak sıcak kalacak şekilde bekletin O sırada, tepside kalan sosu tencereye alın ve biraz daha pişirerek koyulmasını sağlayın Şişlerinizi bu koyu sosla örtüp servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.