![]() |
Yufkalı Kebap Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Kebap TarifiYufkalı Kebap ADESE RESTAURANT Etlik/Ankara Malzemeler 5 adet yufka 400 gr kuşbaşı et 150 gr kültür mantarı 1 adet kuru soğan 2 adet yeşilbiber 5 adet domates 1 dal maydanoz 1 kaşık ayçiçek yağı 1 kaşık margarin 200 gr rendelenmiş kaşarpeyniri kekik karabiber Tuz Hazırlanışı sosu fırın tepsisindeki yufkaların üzerlerine dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yufkalı Kebap Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Kebap TarifiYufkalı Kebap Tarifi Malzemeler 10 parça Selet orta yağlı kemikli et 3 adet pişmiş yufka ekmeği 2 adet orta boy kuru soğan 1 adet defneyaprağı Karabiber 4 su bardağı su 4 su bardağı ılık su (etleri pişirmek için) Tuz Hazırlanışı Derince bir tencereye 4 su bardağı su konur ve içerisine etler konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yufkalı Kebap Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Kebap TarifiYufkalı Kebap Tarifi Yarım kilo koyun eti 2 baş soğan 1 adet iri domates 1 demet maydanoz 2 su bardağı su 3 çorba kaşığı katıyağ 2 adet hazır yufka Yeterince tuz, karabiber, kekik Bir tencereye soğanı, küçük küçük doğrayınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yufkalı Kebap Tarifi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yufkalı Kebap TarifiYufkalı Kebap Tarifi 2 adet hazır yufka 500 gr köftelik dana kıyma 2 adet kuru soğan 2 adet sivribiber 2 adet domates 2 çorba kaşığı margarin yarım demet maydanoz tuz karabiber 1 sb süt Üzeri için; 1 adet yumurta sarısı 1 çk yoğurt 1 çk susam Soğanları kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|