![]() |
Piliç Kızartması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Kızartması TarifiPİLİÇ KIZARTMASI 1 adet piliç Yeteri kadar tuz ![]() 1 kaşık sadeyağ Bir kap içine iki kaşık yağ, tuzlanmış piliç konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Piliç Kızartması Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Kızartması TarifiPİLİÇ Kızartması Tarifi Temizlenmiş 2 pilicin ayaklarını vücuduna bağladıktan sonra biraz tereyağı ve 2 kaşık zeytinyağı ile tencerede kuvvetli ateşte tahta kaşıkla çeviriniz ![]() ![]() ![]() Not: Kızarmış pilici nasıl doğramalı: Pilici tabağa ya da sahana daima arka üstü yatırınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|