![]() |
Biberiyeli But Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biberiyeli But TarifiBiberiyeli But Tarifi Malzemeler 4 adet bütün tavuk budu 1 adet kuru soğan 2 diş sarmısak 2 adet havuç – rendelenmiş 5 dal taze biberiye 2 tatlı kaşığı bal ½ su bardağı zeytinyağ toz kırmızı biber tuz Acı sos: 1 ½ domates ½ adet kuru soğan 10 diş sarımsak ¼ su bardağı zeytinyağ 4 adet küp şeker 2 yemek kaşığı sirke pul biber, karabiber, tuz 1 çay kaşığı acisso Yapılışı Fırını 220 dereceye getirin ![]() Soğan, sarmısak, havuç, zeytinyağ, tuz, toz kırmızıbiber, bal ve biberiyeleri Arzum Robby multi robotta püre kıvamına getirin ![]() ![]() Tavuk butlarını fırın tepsisine dizin ![]() ![]() ![]() Acı sosu hazırlamak için; bütün sos malzemelerini robotta çekip püre kıvamına getirin ![]() ![]() Biberiyeli tavuk butlarınızı acılı sos eşliğinde servis yapın |
![]() |
![]() |
|