Piliç göğüs eti et dövücü ile inceltilir Üzerine ince bir tabaka halinde buzlukta dondurulmuş tereyağı yayılır Tuz ve karabiber serpilip rulo şeklinde sarılır Önce una sonra çırpılmış yumurtaya ve galeta ununa bulayıp kızdırılmamış ama sıcak yağda 20-25 dakika kızartılır Haşlanmış patatesler küp küp doğranır Kornişon turşu ve yeşil soğanlar doğranır Mayonez, tuz, karabiber ve hardal eklenip harmanlanır Robotta ezilmiş ıspanak beşamel sosla karıştırılır Kievski kızarmış ekmeğin üzerinde yanında patates garnisi ve üzerine ekşi krema sıkılmış ıspanak garnisi ile birlikte sunulur
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.