Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
süp, tarifi

Süp Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Süp Tarifi



Süp Tarifi

Malzeme

250 gr dan
2 yemek kaşığı salca
250 gr beyez et
dereotu
500 gr havuç
Su

Yapılışı:

Yağ, salca, dereotu kızart 500lt su ilava edin sonra dan ı içine atın 15 dakka kaynatın sonra havucu kücük kücük parcalar halinde doğrayın ve kaynatın hepsi kaynatıktan sonra suda kaynamış eti ilava edin 15 dk kaynadıtan sunra tamamdır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.