Milano Usulü Dana Pirzola Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Milano Usulü Dana Pirzola TarifiMilano Usulü Dana Pirzola Tarifi 1 kg dana pirzolası 4 çorba kaşığı margarin 1 fincan galeta unu 1 kahve fincanı rendelenmiş kaşar peyniri 1 yumurta tuz karabiber Etler iyice dövülerek inceltilir, 4 tabağın birine un, ikincisine rendelenmiş kaşar peyniri, üçüncüsüne galeta unu, dördüncüsüne de yumurta konulur Pirzolalar sırasıyla önce peynire, sonra una, yumurtaya ve galeta ununa bu-lanarak tavada kızdırılmış yağa atılır İki yüzü de çevrilerek kazırtılır ve süzülerek servis tabağına alınır Etrafına yeşil salata ya da tarama ile servis yapılır
|
|
|
|