![]() |
İskender Kebap Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İskender Kebap TarifiIskender kebap tarifi 4 Kişilik Malzemeler: 1 paket hazır döner Bıçak Tava (3 adet) İnce fırın tepsisi Pişirme kâğıdı Doğrama tahtası Spatula Kaşık Toprak güveç Maşa Hazırlanısı 1 paket hazır döneri önceden pişirme kâğıdı serdiğiniz ince fırın tepsisinin üzerine yayarak koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tava ısınırken 2 adet pidenin üzerini tereyağı ile bolca yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pidelerin alt yüzleri kızarınca bir maşa yardımıyla ters çevirin ![]() ![]() ![]() ![]() Isınan döneri fırından çıkarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ocağa aldığınız bir tavaya 1 kaşık tereyağı koyun ve yağın kızmasını bekleyin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|