![]() |
Kaz Budu Dolması Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaz Budu Dolması TarifiMalzemeler 4adet kaz budu 1adet kaz ciğeri 1adet kaz yüreği 200gr koyun kıyması 3adet domalan 1adet yumurta 100gr sosis 50gr rendelenmiş kaşar peyniri 50gr margarin zeytinyağı 5dal maydanoz ½ bardak beyaz şarap 1kaşık brandy karabiber tuz Yemek Tarifi Kaz butlarının et ve derisini dağıtmadan sivri bir bıçak kullanarak önce deriyi ardından eti çizip kemiklerini ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırladığınız bu harcı kaz butlarının içine doldurun, yırtık yerlerini beyaz iplik kullanarak dikin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|