![]() |
Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil! |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil!Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadarını kaldırmıyor Topkapı Sarayı'nda yapılan düğünler Topkapı Sarayı Müzesi Müdürü Prof ![]() ![]() ![]() ![]() Parlamento Muhabirleri Derneği tarafından düzenlenen Milli Saraylar Gezisi sırasında gazetecilerle sohbet eden Ortaylı, Topkapı Sarayı'nın bazı bölümlerinin 49 yıllığına Tarih Vakfı'na kiralandığına dikkat çekerek, "Tarih Vakfı burada işgalci konumunda ![]() ![]() ![]() ![]() Düğünler çökertecek Tarih Vakfı'nın kendisine tahsis edilen bölümü düğünler için kiraladığını anlatan Ortaylı, "Çırağan Sarayı çok pahalı olduğu için burayı tutamayanlar Topkapı Sarayı'nda Tarih Vakfı'na tahsis edilen bölümü tercih ediyorlar ![]() ![]() ![]() Randevu alıp gelsinler Ortaylı, Topkapı Sarayı'ndaki yoğun ziyaretçi akınına da dikkat çekerek, "Yoldan geçen Topkapı Sarayı'nı gezmeye geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Gerçek mi?' diye çiziyorlar Ziyaretçilerin saraydaki birçok eşyaya zarar verdiğinin altını çizen Ortaylı, "Adam geliyor elindeki anahtarla çinileri çiziyor ![]() ![]() Haremde yasak Topkapı Sarayı'nda rehber kadrosu olmadığı için rehber bulunduramadıklarını belirten Ortaylı, "Dışardan gelen rehberler özellikle harem bölümünde abuk-sabuk şeyler anlatıyorlardı ![]() ![]() Açıklara engel olamıyorum Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil!Bence iyice abartmaya başladılar saten gezilecek her yeri yasaklamaya başladılar
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil!Bu konuda çok haklısın bir turla gitmıştım ne yazıkı istedıgımız hiç bır yeri gezemedik vede çok pahalı bence
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil!Bende pamukkaleye gittim travetenlere girmek yasaklanmış bi fotoğraf bile çekilemedim kendi memleketimde ben bunlara ne diyebilirim korumasına korusunlarda böyle değil kendileride bir yandan tamir edeceğiz diye mahvediyorlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
peri
|
![]() Cevap : Her Turistin Topkapı'yı Gezmesi şart Değil!Alıntı:
valla çok haklısın bu konuda egerki baştan önlem alsaydılar böylede olmasdı turusler geldı işletmecıler paraya doymadı ve doganın örtusu kırlendı şimdide dünyakadar butceden para raya yapıcaklar tabı buda ıgneyle kuyu kazmak kadar zor yenı onarımlar vede eskısını asla tutmaz |
|
![]() |
![]() |
|