|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
budu, deglasaj, hindi, lezzetlendirilmiş, rulosu, sosla, tarifi |
![]() |
Deglasaj Sosla Lezzetlendirilmiş Hindi Budu Rulosu Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Deglasaj Sosla Lezzetlendirilmiş Hindi Budu Rulosu Tarifi5 adet Pınar Hindi but biftek 75 gr ![]() 6 gr ![]() 2 dal taze kekik 50 cm ![]() 10 gr ![]() ![]() Deglasaj sosu için: 30 gr ![]() 1/2 lt ![]() 1/2 adet ayva 1/2 adet kırmızı etli biber 1 adet kereviz yaprağı sapı 1/2 adet kuru soğan 5 gr ![]() 10 gr ![]() 4 gr ![]() Hindi but biftekleri tuz, kuru kekik ve karabiberle lezzetlendirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deglasaj sosun hazırlanışı: Hindi ruloyu pişirdiğiniz tepsiyi içinde kalan sebzelerle birlikte ocağa koyup ısıtın ![]() ![]() ![]() Servis önerisi: Hindi ruloyu ince dilimleyip, tabağın ön tarafına düzgünce yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|