![]() |
Hatay Maklubesi Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hatay Maklubesi TarifiHatay maklubesi tarifi Malzemeler 2 su bardağı pirinç 2,5 su bardağı et suyu veya su 1/2 çay bardağı sıvı yağ 1/2 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için) 1 çorba kaşığı sıvı yağ (üzeri için) 250 gr ![]() 3 orta boy patlıcan (kemer patlıcan) 50 gr ![]() tuz karabiber 1/4 limon suyu Hazırlanısı Pirinçleri ılık, tuzlu ve limonlu suda yarım saat bekletelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|