![]() |
Tavuk Etli Türlü Güveç Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Etli Türlü Güveç TarifiTavuk Etli Türlü Güveç Tarifi 400 gr Tavuk Eti, 3 Patlıcan, 2 Diş Sarımsak, 2 Soğan, 5 Domates, 3 Kabak, 3 Dolmalık Biber, 2 Yemek Kaşığı Tereyağı, 250 gr Bamya, 500 gr Taze Fasulye, 2 Çarliston Biber, 4 Yemek Kaşığı Tereyağı, Yarım Su Bardağı Sirke, 7 Su Bardağı Sıcak Su, Tuz ve ve Patlıcanları alacalı soyup dörde bölüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavuk etlerini ızgarada pişiriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Tavuk Etli Türlü Güveç Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavuk Etli Türlü Güveç TarifiTavuk Etli Türlü Güveç Tarifi Malzemeler: 350 g tavuk bonfile eti 2 adet kabak 1 adet orta boy patlıcan 250 g taze fasulye 1 adet orta boy patates 3 diş sarımsak 3 adet orta boy kuru soğan 3 adet sivri biber 3 adet domates 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 2 çay bardağı su Az miktar pul biber, karabiber, kimyon Az miktar tuz 1 yemek kaşığı salça Hazırlanışı: Önce tüm sebzeler yıkanır ve patlıcanlar ile kabaklar alacalı şekilde soyularak kuşbaşı doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|