|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kol, kuzu, mazemeleri, osmanlı, sarma, tarifi, yapılışı |
![]() |
Osmanlı Kuzu Kol Sarma Tarifi Yapılışı Mazemeleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmanlı Kuzu Kol Sarma Tarifi Yapılışı MazemeleriMalzemeler 1 adet kuzu kolu, yarım kilogram ıspanak, yeterince tuz, karabiber, kekik alüminyum folyo ![]() Sosu için malzeme: 1 adet orta boy kuru soğan, 3 adet orta boy çarliston biber, 1 adet orta boy domates, 1 tatlı kaşığı domates salçası, 1 çay bardağı sıvıyağ yeterince tuz ![]() Hazırlanışı: Ispanakları ayıklayıp yıkayarak su ilave etmeden haşlayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sosun hazırlanışı: Tavaya sıvıyağı alıp küp şeklinde doğranmış soğanı pembeleşene kadar kavuralım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|