Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
levrek, pane, tarifi

Levrek Pane Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Levrek Pane Tarifi



Levrek Pane Tarifi

8 levrek filetosu

3 çorba kaşığı un

1 çay kaşığı tuz

1 su bardağı galeta unu

4 yumurta (hafifçe çırpılmış)

200 gr (1 su bardağı) rafine yağ

2 orta boy limon (dilimlenmiş)

1 demet maydanoz

Levrek filetolarını tuzlayıp unlayarak, fazla ununu silkeleyiniz Balıkları önce çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayınız

Bir tavada rafine yağı kızdırınız Levrek filetolarını kızgın yağda 4-5 dakika, her iki yanları nar gibi olana kadar kızartarak, tavayı ateşten alınız

Balıkları ısıtılmış bir servis tabağına dizip, limon dilimleri ve maydanozla süsleyerek servis ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.