Fırın Poşetinda Tavuk Kanadı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırın Poşetinda Tavuk Kanadı TarifiFırın Poşetinda Tavuk Kanadı Tarifi 1 PAKET TAVUK KANADI 1TATLI KAŞIĞI YONCA SALÇASI 1 TATLI KAŞIĞI TUZ 1 TATLI KAŞIĞI KARABİBER 1 TATLI KAŞIĞI ZEYTİNYAĞI TAVUK KANATLARI YIKANIP SULARI SÜZÜLDÜKTEN SONRA KARIŞTIRMA KABINA ALINIR İÇİNE SALÇA, KARABİBER, TUZ VE SIVI YAĞ KONULARAK KARIŞTIRILIR VE 1 SAAT KADAR SOSUN İÇİNDE BEKLETİLİR SOSLU KANATLAR UNLANMIŞ FIRIN POŞEDİNE KONULARAK 1 SAATE YAKIN FIRINDA PİŞİLİR
|
|
|
|